Schrijf nu in voor deelname op dinsdag 5 november

De arbeidsmarkt in Rivierenland is krap! Er is genoeg werk en iedereen is nodig. Werkgevers zoeken talenten. Er zijn te weinig geschikte arbeidskrachten om het werk uit te voeren. Dit vraagt om een andere aanpak van werkgevers en een andere instelling van werknemers en werkzoekenden.

Voor werkgevers ligt er de uitdaging om medewerkers te blijven binden aan de organisatie. Hoe geef je invulling aan goed werkgeverschap, hoe houd je je mensen fit en optimaal inzetbaar en hoe trek je nieuwe medewerkers aan?

Voor werkzoekenden zijn er volop kansen. Ben je op zoek naar werk of een andere baan? Laat je dan inspireren op het Talent Event 2019! Je kunt verschillende workshops volgen, meedoen met het First dates café en op het beleefplein van alles uitproberen. Proef, beleef en ervaar hoe jij het verschil kan maken op de arbeidsmarkt en kans maakt op die fantastische baan. Ben jij er bij?

Het Talent Event 2019, kansen voor iedereen

Het Talent Event Rivierenland 2019 is er zowel voor werkzoekenden als voor werkgevers. Eén dag om kennis te maken met interessante bedrijven en collega’s uit de regio. Eén dag om actuele workshops te volgen, contacten te leggen, talent te scouten, te netwerken en om inspiratie op te doen.

Dinsdag 5 november 2019 staat de derde editie van Talent Event 2019 voor de deur. Onderwerpen als inspireren, adviseren, motiveren en informeren van werknemers, werkzoekenden en werkgevers over de veranderende arbeidsmarkt staan centraal. Ook komen onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, gezonde werkvloer en leven lang ontwikkelen aan bod. De focus ligt evenveel op recruitment (matching) als op duurzame inzetbaarheid. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om te luisteren naar gastsprekers, workshops te volgen, te netwerken en om mee te doen met activiteiten.

Laat je inspireren door top schaatser Jochem Uytdehaage!

Interesse in dit event? Inschrijven kan via deze link.

Van IJzendoorn Marketing Advies verzorgde de buitenreclame in Tiel en omgeving ter promotie van dit Talent Event.