Social media marketing

Veel bedrijven profileren zich online via sociale netwerken als LinkedIn, Twitter en Facebook. Ook steeds meer bedrijven maken een online profiel aan, om op deze manier mee te gaan met hun tijd. Social media zijn een prima manier om met je doelgroep te communiceren, maar welke platformen zijn geschikt voor welke doelgroep? En hoe kun je je vervolgens het beste profileren? Wij helpen u om de juiste weg te vinden.

Inzetten en benutten van social media kan behoorlijk veel rendement opleveren. Een paar voorbeelden:

  • bedrijfsimago verbeteren
  • marktontwikkelingen ontdekken
  • webcare uitvoeren
  • marketing campagnes versterken

Bovenstaande voorbeelden kunnen een significante bijdrage leveren aan kostenbesparing, omzetverhoging en/of marktonderzoek. In sommige gevallen is een eigen portal of community de beste oplossing. In andere gevallen is het beter om aan te sluiten op bestaande netwerken. Wij kunnen voor u portals, communities en koppelingen aan bestaande sociale media ontwikkelen met een hoog rendement.

Voor uw organisatie kunnen wij een zogenaamd ‘social media dashboard’ ontwikkelen: een omgeving waarin communicatieprofessionals zeer gemakkelijk alle sociale media, concurrentensites en portals kunnen volgen vanuit één overzicht voor hun klanten. Niet alleen volgen, maar ook reageren en rapporteren!

Geen tijd of geen zin?

Heeft u zelf geen tijd voor uw social media communicatie? Geen nood, Voor een vast bedrag per maand  kunt u het ook aan ons uitbesteden. Informeer naar onze unieke ‘Marketing Services’.

Meer weten? Neem contact met ons op via 0344-627875.

Technical Partners

Google

Spotler

Apple App Store

Google Play

Facebook

Leadinfo

ijzendoorn_payoff_def

Daag ons uit

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op