FAQ items aan het laden...

Mobile marketing

Klanten zijn onderweg. Ze zijn mobiel. En ze zijn op zoek naar uw producten en diensten. Zorg er voor dat ze u kunnen vinden! Met een mobile app bent u voor altijd verbonden met uw klanten. Laat zien dat uw klanten belangrijk zijn en biedt uw klanten een echte mobile app. Uw klanten zijn mobiel, en u?

Voordelen van een mobile app

Met een mobile app van Van IJzendoorn loopt u vanaf nu geen potentiële klanten meer mis. Het is dus geen vervanging van uw huidige website, maar u vangt wel het mobiele bezoekersverkeer op. Uw voordelen zijn onder andere:

  • U bedient de stijgende groep mobiele internetters optimaal
  • U kunt u klanten op elk moment een push bericht sturen
  • Benutten van GPS-lokatie en routeplanning
  • Uw mobiele app is voorzien van CMS (u kunt deze zelf onderhouden)
  • Goed voor uw reputatie

Van IJzendoorn: uw specialist in mobile apps

Doordat wij veel ervaring hebben in het ontwikkelen van mobile apps kunnen wij u goed helpen. Van IJzendoorn  bepaalt samen met u hoe uw mobile app eruit komt te zien. Wij verzorgen voor u de inrichting en de app wordt voorzien van uw huisstijl kleuren & logo. Zo maakt u een vliegende start. Na oplevering van uw mobile app helpen wij u met de promotie van uw app. Onze kennis en expertise helpen u verder!

Technical Partners

Apple App Store

Google Play

Google

MailPlus

Facebook

Twitter

ijzendoorn_payoff_def

Daag ons uit

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op