FAQ items aan het laden...

Optimaal bereik met email marketing

Door uw doelgroep via e-mail te benaderen, kunt u de verkoopcyclus verhogen en de relatie met uw klanten versterken. U kunt precies bepalen wie e-mail ontvangt en deze helemaal op deze ontvanger afstemmen. Met e-mail marketing benadert u uw doelgroep echt persoonlijk. Een hoge respons is het gevolg. Maar dan moet u e-mail marketing wel op een goede manier inzetten. Door gebruik te maken van de kennis en ervaring van Van IJzendoorn Marketing Advies haalt u rendement uit uw e-mail marketing campagne. Dit gaat verdere dan alleen digitale nieuwsbrieven. Wij helpen u om e-mail (al dan niet geautomatiseerd) in te zetten als middel voor after sales, customer support/klantenservice, klanttevredenheid (enquêtes/polls), etc. Bovendien zorgen we dat deze manier van werken totaal geïntegreerd wordt binnen uw bedrijfsprocessen.

Meetbare resultaten

U kunt vaststellen wie de e-mail heeft ontvangen, hoe vaak deze is geopend en hoe vaak er doorgeklikt wordt naar de website. Daarmee kunt u nauwkeurig vaststellen of een e-mail effectief is of niet. In het laatste geval heeft u alle gegevens in huis om de volgende e-mail marketing campagne succesvol aan te passen. Ook kunnen wij op basis van actie van de gebruiker geautomatiseerd vervolgberichten laten versturen.

Een besparing van tijd en kosten

E-mail marketing is relatief goedkoop. Productie- en distributiekosten zijn laag ten opzichte drukwerk. Daarnaast gaat het creëren van een e-mail nieuwsbrief veel sneller dan het produceren van een gedrukt exemplaar. Er kan er vandaag nog één de deur uit!

Wilt u meer weten over de combinatie van e-mail en marketing? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van e-mail marketing binnen uw bedrijf.

Probeer 30 dagen gratis

Zelfservice email marketingpakket

Van IJzendoorn Marketing Advies biedt het nr.1 e-mail marketing pakket Spotler, waarmee u zelf snel en gemakkelijk professionele e-mails, direct mail, sms-berichten en webpagina’s maakt. U kunt via verschillende kanalen communiceren, want professionele communicatie draait niet alléén om e-mail. Dit software pakket is het ideale startpunt voor uw e-mail marketingstrategie. Wij bieden 4 verschillende producten aan van Spotler:

Bekijk de uitgebreide informatie over Spotler

E-mail marketing white papers

Laat u inspireren door onze e-mail marketing white papers

bekijk onze portfolio van gerealiseerde e-mail nieuwsbrieven

Ervaar zelf de kracht van Spotler email marketing software

  • 30 dagen lang onbeperkt toegang tot uw account
  • Gratis ondersteuning van onze helpdesk
  • Proefperiode stopt automatisch zonder verplichtingen
Probeer 30 dagen gratis