Loading...

Zet uw bedrijf of merk in de schijnwerpers voor een groot publiek

U zoekt een unieke manier om te adverteren, een unieke manier om uw boodschap dagelijks bij veel mensen onder de aandacht te brengen? Adverteer dan op een Outdoor LED scherm op unieke locaties. Op elke lokatie wordt het LED-scherm dagelijks gezien door duizenden mensen die passeren.Van IJzendoorn Marketing Advies biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf of product op een eigentijdse en vernieuwende manier te profileren. U adverteert op een unieke lokatie, eigentijds en voor een groot publiek.

Interessant voor wie?

  • Automobiel bedrijven
  • Tankstations
  • Accountants/Banken
  • Evenementen (aankondiging)
  • Projectontwikkelaars (bouwsector)
  • Retail
  • Bouwmarkten
  • Tuincentra
  • Medische klinieken

Den Bosch-Vught: Randweg

Het dubbelzijdige scherm staat langs de Randweg, nabij Hotel Van der Valk in Vught. Dit kruispunt is gelegen op de doorgaande, provinciale weg Den Bosch-Vught.

Dagelijks komen hier maar liefst 50.000 (!) automobilisten voorbij. Vele automobilisten komen van de A2 en rijden zo richting Den Bosch. Ook mensen vanuit het stadscentrum van Den Bosch richting Vught rijden, komen langs het scherm.

Tiel: kruispunt Laan van Westroijen/Tango station

Het Digitaal Informatie Scherm staat op het kruispunt Laan van Westroijen/Tango station, nabij Hotel Van der Valk in Tiel. Dit kruispunt is het drukste kruispunt van Tiel. Dagelijks komen hier maar liefst 36.000 (!) automobilisten, bromfietsers en fietsers voorbij. Vele automobilisten komen van de A15 af en rijden zo Tiel in. Ook gaan via dit kruispunt vele auto’s, bromfietsers en fietsers richting industrieterrein Kellen, Latenstein en Medel. Tevens is het kruispunt de toegangsweg naar het kantorenterrein Westroijen.

Veenendaal Hoofdstraat

Veens Voordeel geeft u een overzicht van alle advertenties welke zichtbaar zijn op de digitale displays in de Veenendaalse Hoofdstraat. Door uw advertentie te tonen op deze displays brengt u duizenden mensen per week op de hoogte van uw acties. Het centrum van Veenendaal is dé winkelstad van de hele omgeving en trekt gemiddeld ruim 160.000 bezoekers per week van jong tot oud. Er wordt dus een groot en breed publiek bereikt met onze schermen.

Veenendaal langs A12

Sinds kort hangt er een led-scherm tegen het gebouw Vonk360 (nabij Detron gebouw en Mc Donalds). Dit scherm is perfect zichtbaar vanaf de A12. Ideaal om een groot publiek te bereiken. Het bereik van het led-scherm betreft ca. 900.000 passanten per week, geteld vanaf de A12. Gelet op de uitzendtijden van het scherm zal het vooral gaan om woon-werk verkeer. Ongeveer 80% van de passanten zullen komen uit de provincie Gelderland en provincie Utrecht.

Uitzendtijden
Programmering
Portfolio

Daag ons uit

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op