FAQ items aan het laden...

Zet uw bedrijf of merk in de schijnwerpers voor een groot publiek

U zoekt een unieke manier om te adverteren, een unieke manier om uw boodschap dagelijks bij veel mensen onder de aandacht te brengen? Adverteer dan op een Outdoor LED scherm op unieke locaties. Op elke lokatie wordt het LED-scherm dagelijks gezien door duizenden mensen die passeren.Van IJzendoorn Marketing Advies biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf of product op een eigentijdse en vernieuwende manier te profileren. U adverteert op een unieke lokatie, eigentijds en voor een groot publiek.

Bezoek onze speciale website www.vanijzendoorn-outdoor.nl voor uitgebreidere informatie of neem snel contact met ons op.

Interessant voor wie?

  • Automobiel bedrijven
  • Tankstations
  • Accountants/Banken
  • Evenementen (aankondiging)
  • Projectontwikkelaars (bouwsector)
  • Retail
  • Bouwmarkten
  • Tuincentra
  • Medische klinieken

Van der Valk Den Bosch-Vught: Randweg

Lichtmast van der valk vught s-hertogenbosch

Het dubbelzijdige scherm staat langs de Randweg, nabij Hotel Van der Valk in Vught. Dit kruispunt is gelegen op de doorgaande, provinciale weg Den Bosch-Vught.

Elke week komen komen hier 350.000 automobilisten voorbij. Vele automobilisten komen van de A2 en rijden zo richting Den Bosch. Ook mensen vanuit het stadscentrum van Den Bosch richting Vught rijden, komen langs het scherm.

Van der Valk Hoorn: mast A7

lichtmast van der valk hoorn A7

De reclamemast staat langs de drukke rijksweg A7, nabij het Van der Valk Hotel in Hoorn. De reclamemast is de enige reclamemogelijkheid in de hele regio langs de A7. Elke week rijden hier 650.000  automobilisten over heen. Uw advertentie wordt op beide led-schermen getoond, zodat deze vanuit beide rijrichtingen zichtbaar is.

Van der Valk Tiel: mast A15

lichtmast van der valk Tiel A15

Deze mast staat naast het Van der Valk Hotel Tiel, goed zichtbaar vanaf de A15. Elke week rijden hier 650.000 automobilisten voorbij. Een unieke gelegenheid om uw bedrijf te promoten bij een breed regionaal publiek. De mast kent één led-scherm en deze is zichtbaar in de rijrichting Arnhem-Gorinchem.

Vander Valk Tiel: billboard bij kruispunt

billboard kruising van der valk Tiel tango tankstation

Dit digitale billboard bevindt zich op het drukste kruispunt van Tiel. Wekelijks komen hier 250.000 automobilisten, bromfietsers en fietsers voorbij. Vele automobilisten komen van de A15 af en rijden zo Tiel in. Ook gaan via dit kruispunt veel auto’s, bromfietsers en fietsers richting industrieterrein Kellen, Latenstein, Medel en Westroijen.

Veenendaal – Hoofdstraat

reclamezuil Veenendaal-Hoofdstraat

Midden in de binnenstad van Veenendaal kunnen uw advertenties zichtbaar zijn. Dit kan op de digitale displays in de Hoofdstraat. Door uw advertentie te tonen op deze displays brengt u duizenden mensen per week op de hoogte van uw bedrijf, merk of producten.Het centrum van Veenendaal is dé winkelstad van de hele omgeving en trekt gemiddeld ruim 160.000 bezoekers per week.

Rhenen – Vogelenzang

scherm Rhenen

Het led-scherm staat op de Vogelenzang (vlakbij de brug van Rhenen, afslag Rhenen, N233), nabij Toyota dealer Van Hunnik. Het scherm is goed zichtbaar vanuit de richting Kesteren-Rhenen-Veenendaal gezien). Elke week komen hier ca. 250.000 passanten voorbij.

Helmond – Auto & Woonboulevard Engelseweg

Scherm Helmond woonboulevard Engelseweg

Via het grote led-scherm aan de woonboulevard in Helmond kunt u bezoekers informeren over uw product of bedrijf. Ideaal om een groot publiek te bereiken uit Helmond en omgeving. Elke week komen hier ca. 50.000 passanten voorbij.

Adverteren bij tankstations in regio Betuwe

Nozzle TV

Op het brandstofvulpistool zit een digitaal scherm. Daarop kan naar nieuws worden gekeken, maar kunnen ook filmtrailers, recepten en reclames worden afgespeeld. Behalve een leuke afleiding voor degene die tankt, biedt het ook een mooie kans  voor adverteerders.

Uitzendtijden
Programmering
Portfolio

Daag ons uit

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op