FAQ items aan het laden...
Leadgeneratie

Leadgeneratie

Veel potentiële klanten bezoeken uw website, maar welke bedrijven of organisaties zijn dat? Wij bieden leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag! Zo werkt de leadgeneratie software voor u!

Zo doen wij dat

Onze leadgeneratie software herkent de bedrijven die uw website bezoeken door het IP adres te koppelen aan onze uniek samengestelde database. Vervolgens wordt dit op een overzichtelijke manier weergegeven: bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heeft u alle informatie die u nodig heeft om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Om iemand te kunnen overtuigen van uw dienst/product wilt u natuurlijk wel weten waar de persoon aan de andere kant van de lijn in geïnteresseerd is. Daarom toont onze leadgeneratie software u precies welke pagina’s er bezocht zijn en voor hoelang. Aan alle bedrijven wordt automatisch een leadscore gekoppeld zodat u weet welke leads het meest interessant zijn. Komen ze vaak op uw website? Dan krijgen ze automatisch een hogere score.

Leads voor uw Salesteam

Ook wanneer er meerdere sales collega’s aan de slag gaan met leadgeneratie software houden wij het overzichtelijk. Aan iedere lead kunt u labels en gespreksnotities toevoegen. Zo weet de hele salesafdeling wat de lead historie is.

De data is van u

Uiteraard is de data binnen Leadinfo van u. Ook wanneer u stopt met onze leadgeneratie software kunt u alle data exporteren zodat u in de toekomst de oude leads nog kunt opvolgen. Ook wanneer u alleen een trial aanvraagt! Geïnteresseerd? Aanvragen is heel makkelijk en u kunt vandaag nog aan de slag met onze leadgeneratie software.

Meer weten of een gratis proefversie aanvragen?

Contact >>

Technical Partners

Google

Spotler

Apple App Store

Google Play

Facebook

Leadinfo

Daag ons uit?

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op