FAQ items aan het laden...

Marketing services: uw marketingafdeling ‘op afstand’

Marketing Services staat voor het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van marketing- en communicatie activiteiten. Ideaal voor bedrijven die zelf geen marketing hebben, of als de marketingafdeling niet toe komt aan bepaalde taken. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten op het gebied van websitebeheer, e-marketing, sociale media, campagnes en zoekmachineoptimalisatie.

In deze constructie worden dus deze activiteiten (of zelfs een afdeling geheel of gedeeltelijk) ‘uitbesteed’ aan Van IJzendoorn Marketing Advies. Groot voordeel hiervan is dat er naar resultaat en met voortdurende inspanning wordt gewerkt en gemeten. Deze constructie is voordeliger, schaalbaar en flexibel. Als klant blijft u zo altijd in de regie over welke activiteiten wanneer ingezet worden. Er is dus altijd controle over de marketingkosten.

Marketing Services kunt u structureel inzetten of op ‘ad hoc’ basis, zoals voor een project of voor een campagne. Lees hieronder meer over deze verschillende service-modellen.

Operational marketing services

Bij operational marketingservices worden de marketing- en communicatietaken geheel of gedeeltelijk uitbesteed aan Van IJzendoorn Marketing Advies. Er wordt samen een marketingkalender opgezet en bepaald welke acties structureel per maand gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan websitebeheer, verzenden van e-mailings, Facebook postings en dergelijke. Het gaat om opvallend en consistent communiceren.

Campaign marketing services

Het kan voorkomen dat u een bepaalde campagne of project op stapel hebt, maar niet genoeg capaciteit of kennis in huis heeft. Met campaign marketingservices ondersteunen wij tijdelijk bij een project of campagne. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij launches, salesactie, nieuwe campagne of een rebrandingproces. Wij werken onder de regie van het management of de marketingafdeling.

Marketing voor MKB

Verschillende bedrijven hebben reeds hun marketingactiviteiten uitbesteed aan Van IJzendoorn Marketing Advies. Voor een vast bedrag per maand krijgt een bedrijf als het ware een totale marketingafdeling tot haar beschikking inclusief een eigen marketingadviseur. Zij maakt de marketingkalender, managet de content en de acties, en monitort de voortgang en de resultaten. Op deze manier is voor elk bedrijf resultaatgerichte marketing voor handen, zonder zelf te investeren in eigen capaciteit. Alles onder één dak, één aanspreekpunt en voordeliger dan het zelf doen.

Het marketing services abonnement

Bij Marketing Services maken wij gebruik van een zogenaamd marketing abonnement. Dit wil niets meer of minder zeggen dan dat er een vast budget per maand wordt afgesproken voor alle marketingactiviteiten. Bij meerwerk wordt er altijd eerst toestemming gevraagd. Wij merken dat bedrijven dit uiterst prettig vinden. Men heeft vooraf inzicht in wat de marketingkosten gaan zijn en men behoudt zelf de regie. Een onverwachte factuur zit er dan ook niet in bij ons. Het abonnement staat voor een vast maandelijks budget. Dit budget wordt vooraf samen bepaald door het aantal uur dat de marketingadviseur ingezet wordt en natuurlijk de tools die we gebruiken. Aan een abonnement zit u natuurlijk niet vast. U kunt iedere maand opzeggen of het abonnement bijstellen.

Operational Marketing Services abonnement
Campaign Marketing Services abonnement
[klantenvertellenSideShowMedia xmld=”van_ijzendoorn_marketing_advies/” type=”flat”]

Daag ons uit

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op