FAQ items aan het laden...

Van IJzendoorn Marketing Advies

Van IJzendoorn Marketing Advies is een internetmarketingbureau uit Tiel die zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van websites, webshops, e-mailings en mobiele applicaties. We werken met diverse internetplatforms en werken vanuit een praktische visie.

Met een team van ervaren specialisten realiseren wij werkbare online oplossingen. Wij helpen u graag met het analyseren van uw specifieke situatie en het formuleren van gewenste marketingdoelen. Hierbij houden wij oog voor de technische, organisatorische en financiële consequenties.

De toegevoegde waarde van Van IJzendoorn Marketing Advies zit in de combinatie van internetmarketing knowhow, werkmethode en praktijkervaring, welke zijn opgedaan over een periode van méér dan 10 jaar.

Waarom kiezen voor Van IJzendoorn?

Direct contact. Direct resultaat.

Doel van onze marketingadvisering is om te komen tot een effectieve online marktbewerking. Met andere woorden: u wenst méér resultaat te halen uit uw huidige marketing- en reclame-inspanningen. Wij brengen u in direct contact met uw klanten en prospects. Met onze ‘directe’ aanpak en bijbehorend actieplan kan dit gerealiseerd worden. Uit ervaring weten wij dat deze aanpak leidt tot direct resultaat.

Ondernemers wensen niet allemaal dezelfde marketingondersteuning. Daarom hanteren wij een aantal ‘service-niveau’s ‘ waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u de voorkeur er aan geven om het gehele project (bijvoorbeeld de bouw van een website) geheel uit te besteden aan Van IJzendoorn Marketing Advies, dan wel gedeeltelijk zelf uit te voeren (bijvoorbeeld het plaatsen van ‘content’). Ook kunt u kiezen voor een combinatie. Bekijk onze ‘Marketing Services‘. Aan u de keuze.

Specialisten

Van IJzendoorn Marketing Advies wil een online marketing- en communicatiebureau zijn voor zijn klanten. In dat kader beschikken wij over een uitgebreid netwerk van marketing & internet specialisten. U moet daarbij denken aan webdesignbureau’s, e-mail nieuwsbrief specialisten, webshopsoftware ontwikkelaars, mobile app programmeurs. Al deze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en behoren tot de beste van Nederland. Afhankelijk van uw vraagstelling kan het nodig zijn dat inhuur van een dergelijke specialist noodzakelijk is. Het voordeel van deze aanpak is duidelijk: op het juiste moment worden de juiste mensen (lees: specialisten) ingezet in het project. Daardoor bent u altijd gegarandeerd van kwalitatief goede eindoplossingen.

Van IJzendoorn Marketing Advies, gevestigd in Tiel, is een volledig zelfstandig marketing- en communicatiebureau. U krijgt dus altijd een zo objectief mogelijk, onafhankelijk advies.

Marketingadviseur René van IJzendoorn

Daag ons uit

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op