FAQ items aan het laden...

Ons team

René van IJzendoorn
René van IJzendoornmarketingadviseur & projectmanager
René heeft meer dan 25 jaar ervaring in het marketingvak. De gehele transitie van offline naar online marketing heeft hij van nabij meegemaakt. Zijn focus ligt op online en de vele interactieve mogelijkheden die deze nieuwe media biedt. Profiteer van deze uitgebreide expertise.

Zijn motto: ‘Direct contact, direct resultaat’

Petra van IJzendoorn
Petra van IJzendoornoffice manager
Petra is office manager bij Van IJzendoorn Marketing Advies. Zij bewaakt de deadlines en heeft oog voor de wensen van de klant. Met veel plezier onderhoudt zij diverse websites, social mediacampagnes en mobile apps.

Haar motto: ‘Van klanten ambassadeurs maken’

Teamexpertise

Vanaf de bouw van de website tot internet marketing in Google bieden wij totale online ontzorging. Door onze jarenlange ervaring met internet marketing weten we als geen ander hoe je als bedrijf flink online kunt groeien. Met de expertise van onze teamleden begeleiden wij bedrijven naar topposities in Google!

Webdevelopment

Zeer ruime ervaring met het bouwen en inrichten van websites, zowel voor business-to-consumer als business-to-business. Gespecialiseerd in de bouw van websites die hoog scoren in Google. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen zetten wij verschillende technieken in om dit doel te bereiken.

Adverteren in zoekmachines (SEA)

Met online advertising helpen wij bedrijven met het vinden van nieuwe klanten via internet. Dit doen wij onder andere door het opzetten van advertentiecampagnes op Google. En ook op social mediakanalen , zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Doel is om uw bedrijf met de best haalbare zoektermen bovenaan in Google en andere zoekmachines te krijgen. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg en beschikken over veel ervaring met high traffic competitive keywords in verschillende branches.

Social Media

Onze social media specialisten benutten de mogelijkheden op social media, dankzij een heldere contentstrategie die de doelgroep aanspreekt. Doel is om interactie  en een positieve ‘vibe’ rondom uw bedrijf of merk te creëren. Wij weten waar de kansen liggen.

Emailings

Zeer ruime ervaring met het opstellen en verzenden van emailings. Met email marketing benadert u uw doelgroep echt persoonlijk. Een hoge respons is het gevolg.

Design

Een effectieve website of campagne begint met een goed ontwerp. Wij beschikken over professionele vormgevers. Voor het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, websites, email templates, banners, etc.

Fotografie

Goed fotomateriaal is essentieel om uw bedrijf of merk goed in beeld te brengen. Onze fotograaf verstaat de kunst om bedrijf van de juiste kant te belichten. Creativiteit staat voorop.

Video

Voor videoproducties maken wij gebruik van ervaren videoproducenten, werkzaam bij regionale- en lokale tv-zenders. Van bedrijfsfilms tot korte instructievideo’s. Van sfeerreportages tot reclamecommercials.

Van IJzendoorn Marketing Advies

Voor onze klanten en relaties doen wij graag iets extra’s. Zo organiseren wij regelmatig kennissessies en workshops. Samen met Uitgeverij Sanoma (onder andere bekend van Nu.nl) organiseerden wij bijvoorbeeld een bijeenkomst over ‘Mobile  Marketing’. De belangstelling was bijzonder groot te noemen.

ijzendoorn_payoff_def

Daag ons uit

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op