FAQ items aan het laden...

Ons team

René van IJzendoorn
René van IJzendoornmarketingadviseur
René heeft meer dan 25 jaar ervaring in het marketingvak. De gehele transitie van offline naar online marketing heeft hij van nabij meegemaakt. Zijn focus ligt op online en de vele interactieve mogelijkheden die deze nieuwe media biedt. Profiteer van deze uitgebreide expertise.

Zijn motto: ‘Direct contact, direct resultaat’

Petra van IJzendoorn
Petra van IJzendoornoffice manager
Petra is office manager bij Van IJzendoorn Marketing Advies. Zij bewaakt de deadlines en heeft oog voor de wensen van de klant. Met veel plezier onderhoudt zij diverse websites, social mediacampagnes en mobile apps.

Haar motto: ‘Van klanten ambassadeurs maken’

Van IJzendoorn Marketing Advies

Voor onze klanten en relaties doen wij graag iets extra’s. Zo organiseren wij regelmatig kennissessies en workshops. Samen met Uitgeverij Sanoma (onder andere bekend van Nu.nl) organiseerden wij bijvoorbeeld een bijeenkomst over ‘Mobile  Marketing’. De belangstelling was bijzonder groot te noemen. Ook lanceerden wij tijdens deze bijeenkomst onze eigen ‘mobile app’.

ijzendoorn_payoff_def

Daag ons uit

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op