FAQ items aan het laden...

Lokaal groeien met uw bedrijf? Wij helpen u nieuwe klanten vinden

Onze totaaloplossing

Wij helpen u nieuwe klanten vinden. Lokaal en regionaal. Onze bewezen technieken maken uw online beter vindbaar. Meld u aan voor onze gratis scan en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Desgewenst bieden u totale online ontzorging. Wij bouwen en onderhouden uw website. Ook zorgen we ervoor dat uw website van uw bedrijf topposities krijgt en behoudt in Google.nl en u regionaal maximaal zichtbaar bent. Dit resulteert vrijwel direct in meer bezoekers, klanten en omzet. Doordat wij alle aspecten van A tot Z finetunen haalt u het maximale uit uw website. Door continu maandelijks te optimaliseren zal uw bedrijf online groeien zonder dat u hier zelf tijd aan kwijt bent.

De bouw van uw website

Wij starten met de bouw van een geheel nieuwe website met een frisse uitstraling in uw eigen huisstijl. Deze website wordt gebouwd op basis van de laatste technieken en is volledig ingericht op optimale vindbaarheid voor de zoekmachines zoals Google en Bing.

Uiteraard is uw nieuwe site geschikt voor weergave op PC, tablets of mobiel en voldoet het aan de laatste kwaliteitseisen van Google. Ook maken we een vermelding op Google Places voor uw bedrijf aan als u die nog niet heeft. Zo’n vermelding is cruciaal voor de regionale vindbaarheid. Graag helpen we u met de ontwikkeling van uw nieuwe website. Lees meer over onze totaaloplossing of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

FAQ items aan het laden...
Google seo

Vindbaarheid in Google

Met alleen een mooie website bent u er nog niet. Het is belangrijk dat uw website goed scoort in Google, zodat u snel nieuwe bezoekers krijgt. Vrijwel iedereen gebruikt Google om zich te oriënteren wanneer ze op zoek zijn naar een bedrijf. Wij doen uitgebreid onderzoek naar welke specifieke zoekopdrachten uw klanten het meest gebruiken bij het zoeken naar uw diensten.

Hieruit volgt een lijst met zoekwoorden. Onze tekstschrijver start vervolgens met het schrijven van informatieve artikelen rondom deze zoekwoorden en plaatst deze op uw website. Door deze aanpak zal uw website topposities behalen op de zoekwoorden die het meest relevant en interessant zijn voor uw bedrijf.

Linkbuilding

De volgende stap is linkbuilding, een erg belangrijke stap om uw website beter te laten ranken. Google ziet links van andere websites naar uw website als een positieve stem. Meer stemmen (meer ‘links’) betekent ook meer waardering van Google. Hierdoor zal uw website beter scoren dan concurrenten die weinig of geen linkverwijzingen hebben.

Iedere maand gaat ons team op zoek naar kwalitatieve websites die een link willen plaatsen naar uw site. Het resultaat is een periodieke stijging op de belangrijkste keywords in Google.

google seo
Google Ads

Advertenties met Google Ads

Tegelijkertijd starten we Google AdWords campagne. De bovenste drie posities in Google worden altijd bezet door advertenties. Het is dus erg belangrijk om hier zichtbaar te zijn. Ads advertenties worden alleen getoond op zoekwoorden die wij vooraf in overleg met u geselecteerd hebben. Vervolgens zorgen we ervoor dat de advertenties enkel getoond worden aan die mensen die specifiek op zoek zijn naar uw bedrijf.

Hierbij kunt u denken aan mensen die woonachtig zijn in de nabije omgeving van uw bedrijf en bijvoorbeeld alleen op de dagen en uren dat uw kantoor geopend is. Wij zorgen ervoor dat uw advertentie opvalt en alle belangrijke gegevens bevat zoals telefoonnummer, een topografisch kaartje en een wervende advertentietekst. Door maandelijkse optimalisatie en monitoring garanderen wij dat uw advertentiebudget enkel naar rendabele advertenties en zoekwoorden gaat.

Website onderhoud

Ons team houdt zich ondertussen bezig met uw nieuwe website. Iedere maand werken wij de website technisch bij waardoor de site snel blijft, up to date is en voldoet aan de laatst eisen van Google. Ook zorgen wij dat uw website optimaal beveiligd is en blijft. Uiteraard wordt ook een programma voor het volgen van de websitebezoekers geïnstalleerd.

websitebeheer

Social Media

Social Media zijn een prima manier om met je doelgroep te communiceren, maar welke platformen zijn geschikt voor welke doelgroep? En hoe kun je je vervolgens het beste profileren? Wij helpen u om de juiste weg te vinden. Voor uw organisatie kunnen wij een zogenaamd ‘social media dashboard’ ontwikkelen: een omgeving waarin communicatieprofessionals zeer gemakkelijk alle sociale media, concurrentensites en portals kunnen volgen vanuit één overzicht voor hun klanten. Niet alleen volgen, maar ook reageren en rapporteren. Heeft u zelf geen tijd voor uw social media communicatie? Geen nood, voor een vast bedrag per maand  kunt u het ook aan ons uitbesteden.

Maandelijkse rapportage

Maandelijks ontvangt u van ons een duidelijke rapportage waarin u de voortgang van de groei van uw bedrijf kunt bijhouden. In deze rapportage vindt u een overzicht van alle belangrijke statistieken. Denk hierbij aan:

  • Het aantal bezoekers van uw website
  • De posities van uw website in Google
  • De ranking van uw website op vooraf geselecteerde zoekwoorden
  • Het aantal kikken op uw advertenties
  • Een overzicht van de geplaatste links naar uw website.

Voor een vast bedrag maken wij dit alles perfect voor u in orde, en we verzorgen een heldere rapportage voor u.

Google rapportage

Meer klanten en meer omzet


Lokaal beter vindbaar


Ervaren team van specialisten

Ja, ik wil groeien met mijn bedrijf en er geen omkijken naar hebben.

Ja, help mij méér klanten te vinden

ijzendoorn_payoff_def

Daag ons uit

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op