FAQ items aan het laden...

Spotler Professional – voor een praktische e-mail nieuwsbrief oplossing

Met Spotelr maakt u zelf, op eenvoudige wijze, professionele e-mail nieuwsbrieven. U heeft geen technische kennis nodig en u hoeft geen software te installeren. Simpelweg uw boodschap opstellen, doelgroep selecteren en verzenden. Spotler is misschien wel de meest gebruiksvriendelijke E-mail marketingoplossing van Nederland. En wordt al door meer dan 2000 bedrijven in Nederland succesvol gebruikt.

Zorgeloos starten met uw e-mail nieuwsbrief

Van IJzendoorn Marketing Advies begeleidt u wanneer u start met e-mail marketing. Vanaf het eerste contact tot en met de verzending van uw eerste E-mailing. Maar ook daarna heeft u natuurlijk gratis toegang tot onze professionele helpdesk.

We staan altijd voor u klaar.

Inhoud Spotler

Uw e-mail bestand wordt automatisch beheerd in Spotler. Het programma zorgt ervoor dat u het overzicht houdt over uw bestanden, doelgroepen, bounce verwerking en voldoet aan verplichtingen van de Telecommunicatiewet.

Eenvoudig e-mailings opstellen

Door middel van één of meerdere e-mail templates in uw huisstijl stelt u eenvoudig uw e-mailing op. Uitgebreide preview en testopties geven controle over uw boodschap.

Makkelijk uw afbeeldingen beheren

Met behulp van de Image Manager houdt u het overzicht van afbeeldingen die u gebruikt in uw e-mailings. U kunt de afbeeldingen ook binnen Spotler bewerken.

Bereik uw doelgroep

Kies uw doelgroep op basis van de gegevens die opgeslagen staan in uw bestand. Op deze manier kunt u gerichte, relevante, informatie verzenden.

Leer van uw communicatie

Elke e-mailing levert statistieken op. Zoals open ratio en doorklik ratio. Cijfers die u kunt gebruiken om uw communicatie keer op keer te verbeteren.

Communiceer via SMS

Spotler stelt u in staat om ook via SMS te communiceren. Met hetzelfde gemak als waarmee u een E-mailing maakt, stelt u uw SMS boodschap samen.

Slimme webformulieren

Formulieren zijn dé manier om met uw doelgroep in contact te komen. Met Spotler maakt u eenvoudig slimme formulieren die u publiceert op uw website.

Conversiegerichte landingspagina’s

Landingspagina’s zonder afleiding zorgen ervoor dat u sneller uw doel bereikt. Met Spotler maakt u eenvoudig losse landingspagina’s met bijvoorbeeld een formulier voor een event, aanvraag of ander doel. Geheel in uw huisstijl.

Voordelen Spotler

  • Informeren van uw klanten en prospects op een eenvoudige wijze
  • Besparen op uw communicatiekosten
  • Vergroten van uw kennis van de klant
  • Genereren van meer verkeer naar uw website
  • Verhogen van uw omzet met snelle marketingacties

Meer weten? Vraag dan de brochure over Spotler aan!
Vraag hier de brochure van Spotler aan»

Wilt u zelf zien hoe Spotler werkt?

Vraag nu een persoonlijke online demo aan en u ontvangt de inlog gegevens van de demo-versie van Spotler. Gratis en zonder enige verplichting. Bovendien laten wij u in 30 minuten een professionele e-mailing opstellen en versturen. Ook laten we zien welke rapportage deze e-mailing oplevert in Spotler.
Klik hier om een persoonlijke online demo van Spotler aan te vragen»

bekijk onze portfolio van gerealiseerde e-mail nieuwsbrieven

Ervaar zelf de kracht van Spotler email marketing software

  • 30 dagen lang onbeperkt toegang tot uw account
  • Gratis ondersteuning van onze helpdesk
  • Proefperiode stopt automatisch zonder verplichtingen
Probeer 30 dagen gratis