FAQ items aan het laden...

Marketing Advies

Welke doelen wil je als bedrijf op zakelijk gebied bereiken? Meer leads? Je merk uitbouwen? Of toch iets aan je naamsbekendheid doen? Dat zoeken we samen uit.

  • Wijzigen uw marktomstandigheden?
  • Waar liggen nieuwe marktkansen?
  • Wilt u uw reclamebudget effectiever gaan besteden?

Van IJzendoorn Marketing Advies is dé marketingadviseur voor uw bedrijf of organisatie. Door het aantrekken van de economie is ‘herijking’ van uw marketingstrategie noodzakelijk. Oude regels gelden niet meer. Creatief ondernemen is het devies. In nauw overleg stellen wij voor u een gericht marketingadvies of marketingplan op.

Uiteraard kijken wij graag met een kritisch oog naar een bepaalde campagne. Om er nog méér rendement uit te halen. Ook kunt u ons inhuren voor een bepaald aantal uren per maand. Zo beschikt u over een vast bedrag per maand over uw eigen marketingadviseur.

Marketing Services: uw marketingbureau ‘op afstand’

Wij zijn een marketingbureau dat niet alleen bedenkt, maar ook doet. In ons uniek Marketing Services concept neemt u uw diensten af naar behoefte, structureel of op projectbasis. Van e-marketing, tot het beheren van uw website. Van Facebook marketing, tot het bedenken van campagnes, grafische designs en promotiemateriaal. Wij zorgen ervoor dat u continue zichtbaar blijft, dankzij uw marketingafdeling ‘op afstand’.

Marketing Services

ijzendoorn_payoff_def

Daag ons uit

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op