FAQ items aan het laden...

Spotler B2B Email marketing

Spotler B2B biedt marketeers de mogelijkheid om gepersonaliseerde nieuwsbrieven te versturen. Maar dat niet alleen! Je maakt ook snel en gemakkelijk je formulieren en landingspagina’s op of je integreert deze formulieren in je website. Door middel van een automatische campagne kun je aanvragers van je content direct een e-mail toesturen met daarin het juiste document. Je kunt zelfs instellen dat ze na hun aanvraag een serie van e-mails ontvangen met aanvullende relevante informatie.

Maak leads van je bezoekers

Spotler B2B biedt naast e-mail marketing automation ook een speciale module voor leadgeneratie. Onze leadgeneratie software herkent wie jouw zakelijke websitebezoekers zijn. Het geeft je inzicht in de bedrijven waarvoor zij werken en geeft je informatie om contact op te nemen. Dit is erg handig, want niet elke websitebezoeker neemt zelf contact met je op, vraagt informatie aan of zal je bellen. Toch zijn zij geïnteresseerd in jouw producten of diensten. Spotler B2B zorgt er dus – d.m.v. IP look-up techniek – voor dat websitebezoekers leads worden voor sales.

Webtracking en contactherkenning

De leadgeneratie module binnen Spotler B2B biedt nog een megavoordeel. Zodra ontvangers vanuit je mailings doorklikken naar je website, registreert Spotler B2B ook de e‑mailadressen van deze ‘klikkers’. Zo krijgen de bezoekers van je verschillende webpagina’s een persoonlijk gezicht. En dat maakt de opvolging nog gemakkelijker. Als gevolg van deze webtracking methode, weet je namelijk precies wie van welke organisatie welke webpagina’s heeft bezocht. Spotler B2B maakt dat inzichtelijk voor je.

Hoe werkt de Spotler B2B leadgeneratie module?

Achter de leadgeneratie software binnen Spotler B2B hangt een unieke dynamische database met IP-adressen met bijbehorende bedrijfsinformatie. Door de Spotler B2B tracking code in je CMS of tagmanager te plaatsen, wordt de koppeling gemaakt tussen onze IP database en het IP adres van de bezoeker. Is er een match? Dan krijg je alle beschikbare informatie.

Wilt u zelf zien hoe Spotler werkt?

Vraag nu een persoonlijke online demo aan en u ontvangt de inlog gegevens van de demo-versie van Spotler. Gratis en zonder enige verplichting. Bovendien laten wij u in 30 minuten een professionele e-mailing opstellen en versturen. Ook laten we zien welke rapportage deze e-mailing oplevert in Spotler.
Klik hier om een persoonlijke online demo van Spotler aan te vragen»

bekijk onze portfolio van gerealiseerde e-mail nieuwsbrieven

Ervaar zelf de kracht van Spotler email marketing software

  • 30 dagen lang onbeperkt toegang tot uw account
  • Gratis ondersteuning van onze helpdesk
  • Proefperiode stopt automatisch zonder verplichtingen
Probeer 30 dagen gratis