In het weekend van 25, 26 en 27 september, het weekend van 2, 3 en 4 oktober en het weekend van 9, 10 en 11 oktober 2020 opent Aart Blom zijn boomgaard nog één keer dit jaar voor de echte fruitliefhebbers.

Het succes van ‘Pluk ‘m zelf’ van de Betuwse kersen krijgt een vervolg: bezoekers kunnen nu appels komen plukken in de boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen.

Aart Blom vertelt: “Bezoekers kunnen in een aangegeven gedeelte van de boomgaard zelf appels plukken. Zowel deze als afgelopen zomer hebben wij gemerkt dat daar veel belangstelling voor is. Zelfs nu het kersenseizoen voorbij is, krijgen we via social media nog veel vragen hierover binnen. We willen daar graag aan tegemoet komen. Als het kistje vol zit, worden de appels afgewogen en kan de bezoeker de appels afrekenen in de fruitwinkel. Uiteraard wordt gezorgd voor voldoende ruimte tussen de plukkers en er is een duidelijke looproute in verband met de coronamaatregelen.”

Voor meer informatie: www.betuwekers.nl

Van IJzendoorn Marketing Advies verzorgd de reclamecampagne voor de Betuwse Appelplukdagen, die dit jaar voor het eerst wordt gehouden.

Foto: Iris Spaink