De Betuwse Appelplukdagen worden dit jaar voor het eerst gehouden. In het weekend van 25, 26 en 27 september, 2, 3 en 4 oktober en in het weekend van 9, 10 en 11 oktober 2020. Aart Blom opent zijn boomgaard nog één keer dit jaar voor de echte fruitliefhebbers.

Het succes van ‘Pluk ‘m zelf’ van de Betuwse kersen krijgt een vervolg: bezoekers kunnen nu appels komen plukken in de boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen.

Aart Blom vertelt: “Bezoekers kunnen in een aangegeven gedeelte van de boomgaard zelf appels plukken. Zowel deze als afgelopen zomer hebben wij gemerkt dat daar veel belangstelling voor is. Zelfs nu het kersenseizoen voorbij is, krijgen we via social media nog veel vragen hierover binnen. We willen daar graag aan tegemoet komen. Als het kistje vol zit, worden de appels afgewogen en kan de bezoeker de appels afrekenen in de fruitwinkel. Uiteraard wordt gezorgd voor voldoende ruimte tussen de plukkers en er is een duidelijke looproute in verband met de coronamaatregelen.”

Leerzaam én lekker
Kom naar de Betuwe en bezoek onze appelboomgaard, pers je eigen appelsap, neem een kijkje in de fruitwinkel en kom alles over het teeltproces te weten. Niet alleen leuk, maar ook actief, informatief en lekker! Heel Nederland, van jong tot oud, is uitgenodigd om appels te komen proeven en plukken. Maak er een leuk dagje uit van!

Van IJzendoorn Marketing Advies verzorgt de reclamecampagne van de Betuwse Appelplukdagen. Diverse communicatiekanalen worden daarbij ingezet (radio, website, social media, buitenreclame, signing, etc.).