FAQ items aan het laden...

Websites: met maximaal resultaat

Voorbeeld van een ‘responsive’ website

Of dat nu directe omzet is of informatieaanvragen (leads). Van IJzendoorn Marketing Advies is een internetmarketing bureau dat meedenkt in elke fase van websiteontwikkeling- en optimalisatie. Wij zijn continu bezig met uw resultaat. Daarbij gaan we echter niet uit van uw organisatie, maar altijd van doelgroepen. Het doel van de website is immers de doelgroep overtuigen. We realiseren maximaal rendement door de gebruiker als uitgangspunt te nemen met bijbehorende gebruikersdoelen afgestemd op de ‘customer journey’. Hierdoor creëren we een gebruikerservaring die in alles resulteert in een optimale conversie en engagement van uw doelgroep. Daarnaast realiseert u een voorsprong op de concurrentie!

Zo wordt uw investering sneller terugverdiend.

Graag helpen we u met de ontwikkeling van uw nieuwe website. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Onze grootste troef?

Wij besteden evenveel aandacht aan de inhoud als aan de vorm van uw website. Wij optimaliseren elke tekst en elke afbeelding op uw website handmatig voor Google. Dit doet lang niet iedereen, maar wij weten dat het werkt. En onze klanten ook!

Geen omkijken naar uw nieuwe website

Uw website is onmisbaar voor uw bedrijf, een cruciale schakel in het behalen van uw zakelijke doelen. U moet er niet aan denken dat deze niet goed werkt. Maar alle software is kwetsbaar. Niet alleen voor hackers, maar ook omdat updates van het webthema, plugins en WP core elkaar wel eens in de weg kunnen zitten. Niet updaten is ook geen optie, daarmee zet u de deur wagenwijd open voor kwaadwillenden. Uiteraard kunt u het onderhoud zelf uitvoeren. Dit kost u al snel een uur of 4 per maand, tegen uw uurtarief. Reken maar uit of u goedkoper uit bent met een onderhoudspakket van Van IJzendoorn Marketing Advies.

Kies het pakket dat het best bij u past

Technical Partners

Google

Spotler

Apple App Store

Google Play

Facebook

Leadinfo

bekijk onze portfolio van gerealiseerde websites
Uw website ‘boosten’?

Daag ons uit

Wij laten ons graag uitdagen Wij leveren elke dag échte meerwaarde door marketing voor elk bedrijf. En dit doen wij met ons unieke Marketing Services-concept. Onze aanpak en onze visie zorgen voor het verschil. Wij maken mooie dingen, zijn creatief en zorgen dat het ook werkt. En vooral: wij doen het samen met u! Bel 0344-627875 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op