FAQ items aan het laden...

E-mail marketing Franchise

Uitdagingen

Speciaal voor organisaties met meerdere vestigingen hebben wij een unieke e-mail marketingoplossing ontwikkeld: MailPlus Franchise.

Als e-mail marketeer van een franchise- of winkelformule staat u namelijk voor een aantal uitdagingen:

 • Als hoofdkantoor of franchisehouder bent u verantwoordelijk voor de communicatie van de complete organisatie en wilt u centraal e-mailcampagnes opstellen.
 • Het verzenden van de e-mail campagnes moet echter gebeuren uit naam van het hoofdkantoor of de franchisenemer.
 • Als hoodkantoor/franchisehouder bent u niet de eigenaar van de adresbestanden. Dat zijn de de lokale vestigingen of franchisenemers en u heeft hier niet altijd toegang toe.
 • Statistieken van e-mail campagnes moeten voor u een totaalbeeld geven, maar ook gecommuniceerd kunnen worden aan de lokale vestigingen/franchisenemers.

De oplossing

In onderstaand overzicht ziet u in één oogopslag de oplossing.

MailPlus Franchise helpt u deze uitdagingen het hoofd te bieden en is ontwikkeld voor franchise- en formulehouders. Diverse franchise organisaties zijn u al voor gegaan, zoals Formido Bouwmarkten, Toerkoop Reisbureau’s en Remax makelaardij. MailPlus Franchise biedt u de volgende extra voordelen:

 • Centraal e-mail campagnes opstellen
 • E-mail campagnes verzenden uit naam en in de huisstijl van de franchisenemer
 • Adresbeheer centraal of decentraal organiseren
 • Berichten toevoegen aan de centraal opgestelde e-mailcampagne door de franchisenemer (indien gewenst)
 • Een schaalbare oplossing; Eerst start een klein aantal franchisenemers en later de rest

Het resultaat

Het is van groot belang dat uw franchisenemers tevreden zijn en zich betrokken voelen bij de organisatie. Dus ook bij de uitgevoerde (e-mail) marketing campagnes. Door hen de mogelijkheid te geven in een (deels) eigen huisstijl te communiceren, inspraak te bieden bij het opstellen van de e-mail nieuwsbrief en zekerheid te geven omtrent het adressenbestand kan deze betrokkenheid gerealiseerd worden. Dit zal leiden tot een groter e-mail bestand en een beter bereik onder uw (potentiële) klanten.

Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen? Met onze jarenlange ervaring maakt u gegarandeerd een vliegende start met e-mail marketing. Neem snel contact met ons op.
» Contact

Productbeschrijving MailPlus Franchise

Uw centraal opgestelde e-mail campagnes worden dus decentraal verzonden. Voor elke franchisenemer in de eigen huisstijl die uiteraard aansluit op de centrale huisstijl van uw formule.

Eigen MailPlus account

Elk van de ondernemers heeft toegang tot het eigen MailPlus account. Hier zijn alleen de gegevens te zien van de betreffende franchisenemer. Op deze manier blijven de databases gescheiden en de franchisenemers zien wat er gebeurt met hun klantenbestand.
Meer weten over de unieke franchise oplossing? Neem contact op met dhr. Van IJzendoorn, telefoon 0344-627875 of stuur een email naar: rene@vanijzendoorn.nl

bekijk onze portfolio van gerealiseerde e-mail nieuwsbrieven

Ervaar zelf de kracht van de MailPlus email marketing software

 • 30 dagen lang onbeperkt toegang tot uw account
 • Gratis ondersteuning van het MailPlus Klantsucces-team
 • Proefperiode stopt automatisch zonder verplichtingen
Probeer 30 dagen gratis