FAQ items aan het laden...

Mailplus Mailer – voor een praktische e-mail nieuwsbrief oplossing

Met MailPlus maakt u zelf, op eenvoudige wijze, professionele e-mail nieuwsbrieven. U heeft geen technische kennis nodig en u hoeft geen software te installeren. Simpelweg uw boodschap opstellen, doelgroep selecteren en verzenden. MailPlus is misschien wel de meest gebruiksvriendelijke E-mail marketingoplossing van Nederland. En wordt al door meer dan 1000 bedrijven in Nederland succesvol gebruikt.

Zorgeloos starten met uw e-mail nieuwsbrief

Van IJzendoorn Marketing Advies begeleidt u wanneer u start met e-mail marketing. Vanaf het eerste contact tot en met de verzending van uw eerste E-mailing. Maar ook daarna heeft u natuurlijk gratis toegang tot onze professionele helpdesk.

We staan altijd voor u klaar.

Inhoud MailPlus

Uw e-mail bestand wordt automatisch beheerd in MailPlus. Het programma zorgt ervoor dat u het overzicht houdt over uw bestanden, doelgroepen, bounce verwerking en voldoet aan verplichtingen van de Telecommunicatiewet.

Eenvoudig e-mailings opstellen

Door middel van één of meerdere e-mail templates in uw huisstijl stelt u eenvoudig uw e-mailing op. Uitgebreide preview en testopties geven controle over uw boodschap.

Makkelijk uw afbeeldingen beheren

Met behulp van de Image Manager houdt u het overzicht van afbeeldingen die u gebruikt in uw e-mailings. U kunt de afbeeldingen ook binnen MailPlus bewerken.

Bereik uw doelgroep

Kies uw doelgroep op basis van de gegevens die opgeslagen staan in uw bestand. Op deze manier kunt u gerichte, relevante, informatie verzenden.

Leer van uw communicatie

Elke e-mailing levert statistieken op. Zoals open ratio en doorklik ratio. Cijfers die u kunt gebruiken om uw communicatie keer op keer te verbeteren.

Communiceer via SMS

MailPlus stelt u in staat om ook via SMS te communiceren. Met hetzelfde gemak als waarmee u een E-mailing maakt, stelt u uw SMS boodschap samen.

Slimme webformulieren

Formulieren zijn dé manier om met uw doelgroep in contact te komen. Met MailPlus maakt u eenvoudig slimme formulieren die u publiceert op uw website.

Conversiegerichte landingspagina’s

Landingspagina’s zonder afleiding zorgen ervoor dat u sneller uw doel bereikt. Met MailPlus maakt u eenvoudig losse landingspagina’s met bijvoorbeeld een formulier voor een event, aanvraag of ander doel. Geheel in uw huisstijl.

Voordelen MailPlus

  • Informeren van uw klanten en prospects op een eenvoudige wijze
  • Besparen op uw communicatiekosten
  • Vergroten van uw kennis van de klant
  • Genereren van meer verkeer naar uw website
  • Verhogen van uw omzet met snelle marketingacties

Meer weten? Vraag dan de brochure over MailPlus aan!
Vraag hier de brochure van MailPlus aan»

Wilt u zelf zien hoe MailPlus werkt?

Vraag nu een persoonlijke online demo aan en u ontvangt de inlog gegevens van de demo-versie van MailPlus. Gratis en zonder enige verplichting. Bovendien laten wij u in 30 minuten een professionele e-mailing opstellen en versturen. Ook laten we zien welke rapportage deze e-mailing oplevert in MailPlus.
Klik hier om een persoonlijke online demo van MailPlus aan te vragen»

bekijk onze portfolio van gerealiseerde e-mail nieuwsbrieven

Ervaar zelf de kracht van de MailPlus email marketing software

  • 30 dagen lang onbeperkt toegang tot uw account
  • Gratis ondersteuning van het MailPlus Klantsucces-team
  • Proefperiode stopt automatisch zonder verplichtingen
Probeer 30 dagen gratis